Wie schrijft?

Vooruitgang

Toen ik klaar was met school mijn ouders gaf me mijn eerste telefoon, en dus maakte ik mijn eigen blog, gratis, om mijn mening te geven over hoe ik dacht dat mensen moeten gebruiken. Ik kreeg veel verzoeken om een soort van commentaar van andere gebruikers en ik besloot om het hier toe te voegen, omdat sommige van de vragen waren zo belangrijk voor mijn eigen, die ik moet beantwoorden op het moment dat ik schrijf.

Dus, ik heb me altijd afgevraagd of iemand enkelbanden gebruikt, en omdat ik dacht dat ik een van hen was, schreef ik deze blog om te proberen te laten zien, dat ik dat niet ben. Echter, ik ben weer begonnen om te schrijven, want ik weet zeker dat de nieuwe gebruikers, hebben ook vragen, en het lijkt erop dat ze niet echt de zorg over enkelband gebruik, dus ik zal nog een keer schrijven, om die vragen te beantwoorden ook. Het is echt een leuke website, dus ik wil graag een enorme dank aan de mensen die hier zijn, dus ik hoop dat het zal helpen.

Mijn doel

Mijn passie is het creëren van een eenvoudige en intuïtieve manier om enkelbanden te ontwerpen en om mensen te leren hoe ze hun eigen enkelbanden kunnen maken. Als u contact met mij wilt opnemen, u mij bereiken op dit e-mailadres, of gewoon op twitter.

Hier is de link naar de enkelband patroon gebruik ik op mijn blog. Ik heb dit patroon in Adobe Illustrator, want het is zeer eenvoudig te gebruiken en het ontwerp is erg mooi. Het patroon is ontworpen met de hulp van mijn partner Gwen. Hier is de link naar mijn Etsy winkel. U vindt meer details over de patronen die ik maak op de blog. Ik heb ook een youtube kanaal waar je nieuwe tutorials te vinden. Hier vindt u de eerste tutorial die ik heb gemaakt, "Hoe te naaien en enkelbanden maken". U ook kijken naar mij maken enkelbanden door te gaan naar mijn youtube kanaal. Hier is een voorbeeld van het uiteindelijke ontwerp. U op de miniatuur klikken voor een grotere weergave. Dit is mijn eerste keer posten op deze blogs.

In 2013 werd ik geïnterviewd door het Nederlandse tv-programma "Albatro", waarin ik besprak hoe enkelband wordt gebruikt om veel lawaai te maken. Daarna begon ik het woord op een veel persoonlijkere manier te gebruiken. Vandaag kun je mijn enkelbandcollectie vinden in de winkel. Ik run ook mijn blog in het Nederlands en Engels en ook in het Russisch.

Wat zijn uw gedachten over enkelband? Draag je enkelbanden als een fashion statement of iets wat je draagt op een dagelijkse basis? Deel uw mening in de commentaar sectie hieronder. Bedankt voor het lezen! Over de auteur: Alyssa is de oprichter van de blog " enkelband - wie doiten voor" en heeft veel artikelen gepubliceerd over enkelband. Haar beroemdste artikel is " Enkelband, de enige armband die geen pijn doet" Daarnaast schreef ze het boek "Namen en enkelband: de vrijge te zieren" (The Bare Anklets: An Elephant Story).

Toen ik deze blog in 2017 begon, had ik niet echt het idee om de Blog-engine te gebruiken om een testomgeving te maken.

Maar omdat ik er graag voor zorg dat mijn code correct is en dat ik het niet los in mijn omgeving heb ik het gebruikt. Ik geniet er echt van. Maar het is niet altijd makkelijk. Ik vind dat de Blog engine is modulair en niet alle blog is gebouwd op de top van het. Het is heel interessant dat de meeste blogs niet eens een testpagina hebben. Maar ik dacht dat ik er een nodig had. Ik heb ook een soort van een plek om tests te maken, dus heb ik besloten om Docker te gebruiken. Dus de Docker beelden die we hebben zijn echt leuk. Je ze gebruiken. Maar ik wilde de testomgeving zo makkelijk mogelijk maken. Ik wil dat mijn testomgeving zo eenvoudig mogelijk is.

Mijn vader zei altijd dat ik, toen ik jong was, een horloge nodig had om me in leven te houden. Dat heb ik altijd al gehad.

Ik vond dit horloge op een online veiling. Ik heb het gebruikt voor 5 jaar nu en het is tijd om het te verplaatsen! Het horloge is in uitstekende staat met slechts een paar chips op de kast en armband. Het horloge kwam met de zaak in een mooie staat. Ik heb de armband toegevoegd met een witte leren band met goud en een blauwe gouden gesp. Ik ben alleen verantwoordelijk voor het assembleren en monteren en ik ben klaar om het schip zodra het is ontvangen. Het zal worden verzonden vanuit Duitsland, maar moet ongeveer 10 werkdagen te ontvangen in de VS. Laat het me weten hoeveel het kost voordat u bestelt.