Contact

Neem contact met mij op

Altijd vertellen wat het probleem is, en hoe het is opgelost. Ik zal proberen om de beste oplossing te vinden. Vertel me over je ervaring, en hoe het gaat. Als je het volgende ziet: het is het product van een schaduwrijk bedrijf, en je bent bang om een klacht in te dienen (omdat het internet vol zit met valse klachten, maar ik doe het omdat ik een professional ben). Of het is een slecht product met een onbekend probleem, maar je bent te bang om je klanten te vertellen en hen te vertellen hoe het is opgelost.

Als je geen blogger bent, maar je hebt je eigen site, neem dan gerust contact met me op en laat me weten wat je van plan bent en hoe het gaat. Gelieve niet na alles wat ik hier heb gezegd, want ik zal het verwijderen nadat ik de juiste toestemming ontvangen, en als ik mijn blog heb gebruikt om geld te vragen.

U contact met mij opnemen hier: Ik kan mijn blog niet in het Nederlands schrijven, maar ik kan het nog steeds in het Engels doen.

In een paar weken zal ik beginnen te werken aan een Engelse versie van deze blog, met een nieuw formaat. Deze blog zal in het Nederlands geschreven worden en zal informatie bevatten over enkelband en andere enkelband gerelateerde artikelen. Ik ben van plan om het te gebruiken als een gids voor onderzoek naar enkelband. Ik zal ook een aparte Engels sectie over enkelband gerelateerde artikelen, zodat de lezers van deze blog niet hoeft te leren over het onderwerp in twee talen. Deze blog is slechts een idee, dus als je iets interessants toe te voegen, stuur me een e-mail. Ik zal heel blij zijn om van u te horen, en ik hoop dat je in staat om me te helpen om de beste Engels blog in de wereld te schrijven.

Openingstijden

  • Maandag: 08:15 - 17:45
  • Dinsdag: 09:00 - 15:45
  • Woensdag: 09:00 - 17:00
  • Donderdag: 08:15 - 17:45
  • Vrijdag: 06:15 - 15:00